Bo i Silkeborg - den uafhængige ejendomsmæglerBo i Silkeborg - den uafhængige ejendomsmæglerBo i Silkeborg - den uafhængige ejendomsmæglerBo i Silkeborg - den uafhængige ejendomsmægler
 
 
 
 

Velkommen til Bo i Silkeborg - den uafhængige ejendomsmægler

Huse i Svejbæk
ALLE SOLGTE / UDLEJEDE 8 spændende og arkitekttegnede villaer i Svejbæk på 'vandsiden'. Placeringen i Svejbæk er særdeles god med alene 100 meter fra togstation, som bringer en let til både Silkeborg og Århus og midt i noget af det smukkeste natur tæt på sø og skov. Der er to modeller 135 m2 og 164 m2, og de udbydes til henholdsvis 2.495.000 kr. og 2.895.000 kr.

50 boliger - Georg Krügers Vej
50 gårdhavehuse i Svejbæk. I en spændende udstykning på 'vandsiden' ligger disse arkitekttegnede dobbelthuse i 2 plan. Boligerne er velindrettede og uden spildplads, og rummer 3 værelser, 2 badeværelser, bryggers, køkken og stue. Området bliver unikt med grønne arealer og legepladser. I etape 2 er boligerne optimerede med bedre isolering, samt indretning af køkken og bryggers.

Balle Huse - Bach Byg
Der bliver opført kvalitetsboliger i en attraktiv udstykning tæt på skole, skolesti, indkøb, idrætsfaciliteter, institutioner mv. Hvert rækkehus er på 130 m2 i to plan med 2 bade, køkken i åben forbindelse med stue, 3/4 værelser på 1. sal, hvor de 3 værelser har udgange til husets 2 altaner på 1. sal. ALT ER SOLGT !!

Christian 8's Vej 26
10 attraktive ejerlejligheder indrettes i et nyopført byhus centralt i Silkeborg. Beliggenheden er unik, da huset opføres på en matrikel midt mellem by og natur, da skov og å er lige i baghaven. Størrelsesmæssigt ligger boligerne mellem 82 m2 og 88 m2, og alle består af entre, bad, 2 værelser samt køkken i åben forbindelse med en dejlig stue med udsigt og udgang til dejlig altan. ALT ER SOLGT

Grunde i Funder
8 attraktive og yderst velbeliggende grunde i Funder på lukket vej. Adresserne er Fårdalssvinget 21 - 35, og de respektive grundstørrelser fremgår af bilag. De vil blive en del af et nyt stort boligområde i Silkeborg med nye indkøbsmuligheder, skole, børneinstitutioner, idrætsfaciliteter, bus mv. Samt meget velbeliggende for den nye motorvej.

Øster Bordingtoften
Nu er chancen for at erhverve en af 3 attraktive grunde i Øster Bording. Grundene ligger dejligt tæt på naturen i et hyggeligt landsbymiljø og alene 5 min.'s kørsel fra Silkeborg. Enhedspris kr. 695.000, hertil kommer alene forbrugstilslutning til naturgas og el. ALLE ER SOLGT !!

Fundermøllevej
Så er muligheden tilstede for at bygge et fremtidssikret energihus til fornuftige penge på en af de 28 attraktive grunde i Funder på Funder Møllevej, og spare mange penge hvert år på udgiften til el, vand og varme. Se mere på www.fundermollevej.dk. Området er optimeret med ny børneinstitution, en kommende Rema 1000, udbygning af skolen mv. Kig Funder under Silkeborgs kommuneplan.